_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Monday, June 11, 2007

_bila_anti-sosial_bersosial_

kenduri -> lowyat -> sg wang -> titiwangsa -> wangsa maju -> pasaraya ts mega
dalam masa separuh hari, gue managed to break my anti-sosial weekend routine... hahaha.... dah lama x keluar weekend, plus demam last 2 week (over the weekend).... pastu, last week nak balas dendam sbb nak rest+lepak.... eh, tapi last week aku dapat g karoake, which plan asalnyer nak g kenduri Fad (my roomie kat maktab) pastu sebab kiterang nyanyi 3 jam trus ujan sampai petang... thanks to Kak Watie sbb rajin layan gue semalam... really appreciate that you care for me!!! muahhhhhss...

kenduri : Congrats & Thanks to Nadiah!! Food sedap, event kewl...
lowyat : carik software... tapi last2 beli sd/mmc card reader... aku rasa aku dapat less RM5 sebab mamat cina tuh malas nak layan gue lama sbb dier tengah makan... hahahahha....
sg wang : kekonon nak ngejar goodie bag SASA, tapi rupenye limited utk org yg gi makeup kat SASA booth jek...
titiwangsa : layan Jom-Makan-Makan... pusing 3km tuh!!!! hahahaha.... congrats to kak watie!! lenkali kite datang lagik dengan busana bersukan plak yekk...
wangsa maju : sambung carik software... tapi cepat2 jek sbb takuttt... hahaha...
pasaray ts mega : barangan dapur utk dinner... akak, apsal plastik bag die Pasaraya Taman Tun?? hahahaha....

next activity -> waterfall ker??? mahdi dah bertanya semalam...

2 Comments:

Blogger Watie Zakaria typed...

haha, tergelak gwer baca entry ni.. ahahah.. kelakar la shara keciks ni..
waterfall? kat mana nye kl ada waterfall.. ari tu pun kita p bukit belacan.. ehhe
cakap kat mahdi.. dia nak p kalau ni dia kena plan.. jgn suruh kita aje.. hehe

14:34

 
Blogger Shara typed...

waterfall mahdi plan!!!!

14:57

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home