_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Thursday, April 19, 2007

_hujahan_v1.0_

"Leaders are judged not by their personal productivity but by their effect on the productivity, morale and effectiveness of others."

edited on 22-Apr-2007 : "Leaders are judged by their personal productivity AND by their effect on the productivity, morale and effectiveness of others."
Its suppose to be like this kan?? Baru ngam kutt!!

Don't give up on team morale problems mcm org bernama Gue!!
Amacam? Kewl tak pernyataan di atas?
Aku rasa macam something fishy lar... Or, its just my nose yg smell like that, and the truth is nothing actually?? Hahaha...
Apa-apapun, hint is that statement!! wakakkaka....

p/s : Baru x sampai sebulan dah nak berhujah..
p/s 2 : Just for fun!! No hard + heart feeling okay...

9 Comments:

Anonymous Anonymous typed...

Second portion tu memang mengancam, tapi first portion macam tak betul. Sebab kalau leader tak-productif.... pengikut2 pun sama tak-produktif; and mereka yang produktif akan bosan dengan leader yang tak-produktif.

Saya berenti dulu sebelum sendiri jadi confuse :)

01:05

 
Blogger Shara typed...

specifically, which is first and which is second? hehe..

09:44

 
Anonymous Anonymous typed...

"Leaders are judged not by their personal productivity".... mana boleeehh. Leaders pun mesti productive :)

00:17

 
Anonymous Anonymous typed...

Mana satay ni???

03:12

 
Blogger Shara typed...

hehehe... planning belum gerak lagik...

09:15

 
Anonymous Anonymous typed...

leaders kenalah salu belanja makan .. kan? huhu

org depan

21:58

 
Anonymous Anonymous typed...

la isla bonita..... kenapa tak plan lagiii! Kalau tak nak belanja satay, nasi goreng pun jadi lah. Restoren kat sentul tu pun boleh lah.

02:28

 
Blogger Shara typed...

huhu.. telah dipostpone ke 18hb kut.. insyALlah, akan ade email atau sms menyusul.. huhuuh...

16:33

 
Anonymous Anonymous typed...

hari isnin, selasa dan jumaat malam ada kelas.... maaf lah tak dapat join. Teruskan belanja sahabat2 yang lain.... mintak berkat :)

03:04

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home