_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Tuesday, January 10, 2012

_makanan_pertama_Hannah_

Shara dah start kasi Hannah makan bubur...
Masak sesudu beras jer sehari...
Hari ni hari ketiga....

nampak macam ok je....
first day tu x sabar2 nak suakan mulut die kat sudu...
wonder gak, caner la budak kecik ni reti sudu tu nak kene masuk dlm mulut...
tapi bile dah masuk die belum reti nak jilat semua dlm sudu tu...

belum campur ape2 lagi...
just bubur nasi + susu sket...

kak amfarra suggest buat frozen, tu belum buat lagi... nnt dah malas sket bleh try la kut...
ni rajin lagi... ahhahaha...
(tapi tadi dah berpikir nak beli slow cooker, malas nak duk ngadap bubur kat dapur)

0 Comments:

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home