_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Thursday, July 14, 2011

_rindu_online_shopping_

boleh blah tak tajuk?
hahahaha...

iye, sememangnya, saya telah rindukan online shopping...
last week, before bersalin, alhamdulillah, aku ade online shop, tapi, COD barang sebab beli set bersalin tu.. benda nak makan kan, better COD.. bleh terus check due date food supplement tu terus...
isnin lepas, aku hanya bayar deposit je kat Kak Roha, pastu selasa tu, lepas check-up selesai, aku ajak mak g Bangsar kejap (mak temankan g check-up haritu + mak drive.. hehehe..) utk COD set bersalin tu.. tup tup esoknya plak aku bersalin.. huhu.. sempat la pakai minyak herbanika tu kat hospital hari rabu tuu... nasib baik sempat beli... hahaha...
jap ni, aku mcm ter-rindu nak bershopping lagi, tapi kan, pantang kena duduk dalam rumah, so, online shopping is the best solution kut.. dah selesai shopping milk collection shell ngan ice packs. ice packs tu sebab nak utilizekan shipping cost tu.. heheh... so, ngam-ngam 1kg... esok, tunggu posmen antar... hehehe...

2 Comments:

Blogger fara typed...

mmg syokkkk dok umah shopping!!! tetiba barang datang! hahaha!

23:50

 
Blogger The Momster typed...

Congratulations Shara!! Hadiah nnt ok? ;)

16:23

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home