_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Wednesday, September 01, 2010

_kasut_

huhu.. saya teringin nak beli kasut raya cam zaman kecik-kecik dulu.. tapi, saya susah nak jumpa kasut yang menepati saiz saya.. kalau adapun, design-nya tidaklah berkenan di mata saya..
mari senaraikan tempat2 kasut saiz kecik yang boleh dijumpai:

- vincci+ (bangsar village, pavillion) -> design agak overrated utk saya yang agak low-profile (read: down-to-earth hahaha)
- pedal works (isetan gardens, isetan klcc, subang parade) -> tp design x-bleh-blah, agak x menarik..
- vincci biasa -> kalau ade kasut2 lambak tu ade la size 3, kalau kasut baru, dah takde...

selain tu, boleh tolong saya???

2 Comments:

Blogger luvira typed...

kesian tul kat kite yang bersaiz kecil..

nway, TQ for ur info ;)

15:39

 
Blogger afs typed...

tempah2...:D saiz kaki kebykan cam aku pon selalu je abis cik oii

13:19

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home