_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Wednesday, August 04, 2010

_rindu_kedai_kain_

lama rasanya x menjenguk ke kedai kain dan bershopping di sana... last pegi pon beli sepasang kain utk wat baju kurung raya, tu pon sbb mmg dah aim nak carik design tuh... sbbnya, aku jalan2 kat kedai souvenir kat waterfront kuching tuh, nampak la acik-acik ni jual kain utk wat baju kurung tuh... tp corak pua kumbu... nak kasik nampak sarawak sket la kan, aku pon bertanya la bape harganye... rm70 sepasang utk 4m kain... aku macam, alamak, agak mahal disitu.... jalan2 lagi, jumpa kedai kain ela, aku masuk la jenguk2... jumpa kain yang sama, harga rm10 semeter... hehehe... dah untung rm30...
tapi, skang aku rasa rindu nak g kamdar... hahaha... nak kene carik projek dulu kut, baru syiok g kamdar... any simple project in mind??
notakaki : project baju kurung + baju melayu raya pun belum start, dah berangan nak projek baru... apekes ko shara!!!!

0 Comments:

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home