_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Thursday, March 03, 2011

_orang_berbudi_kita_berbahasa_

aku ada satu citer menarik pagi ni...

tadi aku sms kawan aku, suh die pos je kad jemputan die kat aku, takpun datang je hantar kat rumah aku... aku siap la bagi address (address opis) dlm sms tuh...
tetibe die reply, nanti ku pos dlm kubur lu...
aku mcm pelik, so aku reply la... aik, napa reply camni?
pastu die reply balik... habis apa benda nya nak hantar tiba tiba hantar ke alamat tersebut tak tau hujung pangkal
aku dah suspek... alamak, aku dah tersilap no kawan aku ke... pastu terus la aku hantar msg mintak maaf... kalau silap org, maaf la.. Lainkali berbudi bahasa la sikit...
tetibe reply die baeekkk punya... Lu tau silap mimta maaf lepas tu lu nak perli tak ada bahasa lain kali jangan berusan dgn saya saya tada urusan dgn lu paham
dah la banyak taipo.. hahahahah... tak reti gune punctuation..
pastu aku reply jela balik... semoga tuhan turut memberi rahmat kepadamu.. End..

sebenarnya aku nak taip... dah la pakai no recycle, lagik mau belagak... tapi, istighfar...kalau kita layan keji, kita pun sama dengan die... hahaha....
tapi, sabar jela... ade jugak org camni kat malaysia ni....

1 Comments:

Blogger The Momster typed...

adusss!! org mcm ni confirm kena darah tinggi sbb hangin tak tentu pasal :P

11:55

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home