_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Friday, July 01, 2011

_week_of_37th_

pagi tadi, serentak ngan bunyi alarm; aku terjaga.. bangun jer, terus rasa sakit perut kat bahagian atas perut macam krem.. keras je perut pastu rasa mcm pedih2 perut.. aku terus selawat2 dan sambil tu cuba bernafas dengan cool... pastu dlm 5-10 minit tu, sakit tu reda skit, tapi masih terasa mcm memulas.. aku try baring.. pastu paksa tutup mata dan paksa tido sbb sakit.. kalau tak tdo, aku sedar; taktahan sakit kut... pastu bila dah bangun balik, dah ok dah, dah takde rasa sakit perut..
tanye member2 GLC.. ituke rasa sakit contraction? sol kata ye kut tu sakit contraction, dia akan datang hilang dan datang balik.. kak fara kata maybe itu false alarm, kalau sakit tu dah kat bahagian bawah perut means dah engage... Now maybe baby tgh turun tuh yg rasa2 tegang.. Dia tgh cari jalan kot wkekek...
skang rasa cam ok ok je... setakat ni sejak pagi tadi, takde sakit krem cam tadi tu lagi...
denyut2 sbb baby gerak je la ade....

1 Comments:

Blogger fara typed...

aih tetiba aku rs cam rendu time pegnen .. amboi lom sampai 2 tahun noqs!

15:24

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home