_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Thursday, November 19, 2009

_happy_birthday_

happy birthday Shara!!! actually aku nak print screen facebook aku... tapi aku configure-configure snag it ni takleh plak...
tapi aku x happy sgt harini... sbb hadiah birthday yg aku nak sangat, aku xdpt tahun ni... maybe ade hikmahnya takdapat as hadiah birthday tahun nie kut..
meh cite sket2 la... smalam buat bday celebration kat opis... share ngan Aan, Leong ngan Lee Wei.. ade kek yg besar tapi comel sbb ade cartoon character.. akunye adalah powerpuff girl!! haruslah Bubbles kann!! pastu ade roti jala dan vege sushi... malam smalam g klia, igt nak g jalan2 tgk kapalterbang ke tangkap2 gambar ke, tapi dh xlarat sgt, terus balik jer... dh nak tdo, aan hantar mms.. siap nyanyi lagu bday duet ngan kak yanie.. comeell okay.. 2 juta (read: buang juta) kali aku dengar tau!!! harini lunch, kami geng2 opis g makan Nandos... yeyy.. aku suke Nandos... kenyang + mengantuk ni...
oh ye, thanks for all the wishes and doa... aku aminkan aje since semuanya doa yg baik-baik... kenang daku dalam doamu... thanks jugak for the bday present.. Seronok perasaan mendapat hadiah... tanpa perlu naik atas pentas, seram2, malu2, poyo2 g salam pengetua utk dpt hadiah... hahaha...
to Sue, yang aku share bday ngan dia.. next week kite ngedate okkeh... aku suka sangat doa ko... "InsyaAllah.. dan semoga kita lebih dekat pada yg maha Esa..." Happy Birthday to Kite!!!!
to kanda, ......... lalalalalal~~~~



3 Comments:

Blogger Soulie typed...

Again, Happy Birthday Shara. Hehe staun skali jer leh spam banyak2 birthday wish! kat gmail, kat facebook, kat blog.

glad ur birthday celebration took off dengan meriahnyer. kater nak buat salsa tuh jadik ker?

21:51

 
Blogger sharax typed...

tak jadik wat nachos dip tuh.. geng nak celebrate bday x setujuk.. huhu..

09:39

 
Blogger PrincessD typed...

Happy Birthday again babe! wish kat sini plak ah..hehehe hari ni jumpa di The Sphere occay!! :)

13:23

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home