_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Monday, November 09, 2009

_air_asia_free_seats_

seronoknye tengok iklan free seats air asia... tapi, aku xleh nak predict masa depan... so, aku mcm down giler biler tengok iklan tuh... in case aku dah kawen masa tuh, sure la aku nak berjalan ngan husband aku... in case aku belum kawen masa tuh, aku nak g bejalan ngan kawan2 travel aku la kan... so, aku hanya sekali lagi boleh tengok dan biarkan jela promotion free seats tuh...

3 Comments:

Blogger Soulie typed...

kawen or blom kawen ko ajak lah tunang pegi skali :) prehoneymoon hehe

20:03

 
Blogger Dani neh typed...

hahaha.. soul sunggoh merbahayaaaaaa..

aler, booking la untuk hanimun nanti boleh? ahahah
(gedik sgt ke aku :P~)

13:44

 
Blogger Soulie typed...

tuh lar beli sajork. ko tak beli ker dani?

13:51

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home