_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Monday, December 07, 2009

_cerita_parkir_baru_

Akhirnya, after a year aku bayar parkir *exclusiv*, aku dah dapat reserve parking baru yang aku dpt kurangkan kos2 bulanan tersembunyi.. Thanks to maksu yg bwk aku g jumpa encik office parkir dan tolong kenenkan parking utk aku.. Pastu td start letak kete kat situ.. No kete betul dah, tp nama company plak salah.. Huhu.. Tak bape penting pon, yg penting aku dpt parking yg dekat ngan office building dan reserved serta lebih murah.. Barulah berbaloi-baloi kan.. Tapi, petang td nak balik telah terjadi satu insiden.. Laluan nak ke parking tu ade shortcut, so aku pun folo jalan shortcut tu.. Mmg laluan org ramai pon situh.. Tetibe, aku rasa imbalance, terus terjatuh.. Lucky shara, atas rumput, so takdelah aku luka pon, cuma rasa sakit sbb mcm terpusing kaki.. Lucky jugak aku pakai kasut flat, kalau heels mau lg teruk terpleot nya.. So, aku jln g kete and lepak kejap sbb masih tekejut jatuh td.. Fuu, esok dan hari2 sterusnya, jangan berangan waktu jalan especially kat jalan2 or shotcut2 yang anda x biasa lalu.. Akibatnye, anda akan kurang sedar yg rumput itu tanahnya tidak rata dan anda bleh kejatuhan..

3 Comments:

Blogger Soulie typed...

aper lah yang ko berangan tuh shara? hehehe

09:25

 
Blogger sharax typed...

merenung masa depan.. huhuhu...

10:42

 
Blogger PrincessD typed...

ouchhhhh! huhu

tu la lenkali jgn berangan byk sgt ye..ehehehe :p

13:35

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home