_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Wednesday, December 24, 2008

_december_post_

long time no blogging...bz ker sharax? xdelah.. acting busy jek... hujung² tahun nie macam kemalasan tuh tahap maximum okay... sindrom tahapeape... pastu biler malas, mulalah aktiviti mengacau org.. kepada mangsa2 kekacauan aku, maaf la yek... sesungguhnya anda amat best utk dikacau, tu sbb sharax gi kacau anda...
zurai tgh diskas pasal preparation kawin die ngan deela kat rantaian email kiterang... aku baca apa yg die cite pun aku naik pening... banyak nye mende nak kene consider nak kawin... sorang lagi, soulie pulak dah blur2 naive2 dah lately.. hihihi... tempias org nak kawin ni buat aku pun rasa nak g kawin gak laa... mana nak dapat rezeki terpijak nih??
oh, btw, dlm musim2 org kawin nie, aku pun pelik napa aku xde langsung jemputan kawin pada musim kali ni... selalu sampai tak terpegi-pegi... kali nie takde langsung plak... apeapejela.. ko igt sesuka hati jek ke nak suh org kawin time tu time nie...
azam tahun 2008 aku boleh dikatakan tercapai la jugakk... berjalan sampai penat... x penat pun, tapi mmg x sempat menyimpan langsung tahun 2008 nie.. so, start now; aku kene menyimpan uwang... lepas ni nak kumpul reta la plak... excerpts from azam 2008 yg aku taruk kat facebook... nntla aku post ape azam tahun 2009 plak...

4 Comments:

Blogger Soulie typed...

biler nak kuar kan azam 2009? konpem ke tada travel tok 2009 ekekeke

18:08

 
Blogger ~ms tepung~ typed...

haha..pening ku xkan berakhir until dh selamat kahwin...

xpe xlama je lagi..nnt rantaian email akan masuk topik lain plak..hihi

10:49

 
OpenID dorasakura typed...

tercapai la cita2 ko nak dpt life partner tu...hehe...tahniah!!!

13:51

 
Anonymous Anonymous typed...

tahnniah....life partner telah ketemu!...

15:37

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home