_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Thursday, November 06, 2008

_tanah_ais_

huhu.. in less than a week, aku akan ber-terbang ke *tanah ais* (bak kata deela n zurai).. dan insyAllah akan cecah tanahair terchenta pada 19 nov 2008.. *dapat tangkap x date ape tuh?* so, this year aku akan celebrate birthday atas flight... dah la aku moving from GMT +1 ke GMT +8... dah rugi 7 jam kat situ... huhuhu... birthday paling singkat kutt...
aku lom packing barang lagik... weken ni boleh start packing kutt... duit pon belom tukar lagik... petang nie baru nak gi Jln TAR carik tudung.. kene specific tudung ke sharax? kene laa... aku plan nak bawak/pakai tudung dubai jek masa trip nnt.. xyah susah2 nak kene iron, pastu leh main lilit2 jek... ok x aku pakai tudung camtu?
apsal aku xde idea nak tulis ni?? bukannye sbb xde benda menarik happens, tapi aku tatau nak citer perkara2 menarik itu camana... hahaha... boleh camtu?? (word baru blajar)

4 Comments:

Blogger amfarra typed...

tak payah packing sangat ... pegi sana bawak sikit2 aje barang, duit aje bawak banyak2 ... balik kang baru le bwk byk barang ... ekekek .. yg fenting, ole2 tanah ais tuh kena la ada ... "boleh camtu?"

00:43

 
Blogger sharax typed...

boleh je.. :D

14:03

 
OpenID dorasakura typed...

bkn besday ko je atas flight tau...huhu

17:39

 
Blogger na-nee-no typed...

sedamit-damit ko panjang jugak kaki ko berjalan ek... huhuhu... tanah ais? bukan tempat aku melancong huhuhu... kang pegi sana aku dok sepital je la gamaknya. hahahaha...

21:05

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home