_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Wednesday, August 13, 2008

_watak_watak_kering_


kenangan masa kat Bangkok.. akak n abang nie adelah konduktor n pemandu bas.. jue jadik kiterang punya financial controller, die la yang akan bayar tambang semua.. one fine day, hari ke 3 kiterang naik bas derang nih... akak tuh macam hangin giler pesal tah, buat muka ngan jue sbb lambat bayar... yelah kan, what to expect, kiterang mana lah biasa sangat ngan duit baht, mestila cam lambat sket masa nak bayor tambang tuh... agaknya *tourist* jarang naik bas kut... kiterang dah la mmg x macam tourist sangat, kalau x bawak beg sandang tuh sure org igt kiterang org Thai... ape nak buat kan, cun cam org siam.. muahahah~~~ so, jap tadi aku saje browse2 gambar Bangkok, tergelak giler biler tgk gambar nih... trus la aku buat sesuatu hadiah utk mereka.. watak-watak-kering... enjoy!!!

0 Comments:

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home