_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Friday, November 09, 2007

_cuti_seminggu_

hehehe.... aku akan cuti seminggu hujung bulan nie.. menghabiskan cuti tahun... dan, actuallynyer aku dah tender resignation 1/11 haritu... notice sebulan habis 30/11.. and, since aku ader balance cuti 5 hari, maka seharusnyalah aku mengclearkan cuti kan...
so, any plan for me?? backpacking trip ker??

company baru kat Tech Park Malaysia... company TickTackToe bak kata julinanor... hehehe... and, nak dijadikan story mory morning glory; company nie pernah offer aku buat MDC internship training masa lepas grad haritu... tapi, masa tu aku dah dapat n dah accept my first job offer; so, aku reject lar TickTackToe pnye offer tuh... hehehe... so, after nearly 4 years, aku datang semula...

utk geng satay... apakata dalam week gue bercuti tuh kite makan satay... jom!!!!


Powered by ScribeFire.

3 Comments:

Anonymous Anonymous typed...

MasyaAllah.... ini macam beranak setahun satu! Selamat berjaya di adventure seterusnya.

Satay? Takpe, tunggu first gaji kat tempat baru. Dapat aje terus belanja sahabat2 satay (atau apa2 makanan lain yang halal).... InsyaAllah berkat :)

19:03

 
Blogger Shara typed...

kalau buleh xmo delay2 lagik.. huhuhu..
delaying is pretending/acting to be busy (hahahaha)

08:17

 
Anonymous Anonymous typed...

;-)
ye ye mkn satay.. huhu

11:18

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home