_sharax journal_ _a word or two or more about her journey day-to-day _what she thinks that she might not share verbally _what she amazed at, who she wrote about, when she experience it, where have she been, which she prefer more, how she express it_

Sunday, June 11, 2006

_lama_tak_update_

kenapa??
busykah kamu??
iya.. lebih kurang begitulah..
actually, banyak benda yang aku nak blogkan, tapi masa dan keadaan yang x mengizinkan.. sorrylah beb, kalo kamu datang then yet not updated... hahahah... its been quite long kan?? 1 month plus, silap2 nearly 2 months...
benda-benda dah lepas jadikan pengajaran untuk teruskan hidup seterusnya, hari ini; hari esok; minggu depan; bulan depan; tahun depan; 10 tahun akan datang.. insyAllah.. panjang umur Allah bagi, apa salahnya ye tak??
now, still waiting for offer letter@email@calls to come... fuhh~~ quite memenatkan jugak yek nak carik new opportunities nih... nak carik greener fields neh... patutlah lembu dan kambing tuh kalo nak carik padang kene tuan die bawakkan; kalo tak tah kemana plak perginya... cam tu gak kita as manusia ye tak.. cume kelebihannya; kita ada akal sendiri yang dikurniakan Allah untuk pergi carik padang tuh sendirik...

this coming selasa malam, aku akan berada di dalam China Air untuk ke Beijing... insyAllah... yihaaa..... tu sebab skang kene kerja lebih skets... sampai trip ke walimah Sitit pun x dapat dilaksanakan olehku... betapa rase terkilannya... maaf sangat2 yek kawan2... kak watie, mahdi, liza.... and especially to Sitit... TAHNIAH!!! KEKKON-OMEDETO GOZAIMASU!!! Wedding gift untuk hang ade kat umah aku lagik, nak pass kat Mahdi x sampai hati plak sbb dier pun naik bas...

hmm... back to work lar... nak balik cepat sket neh.. nak mengemas barang.. beg2 + barang2 nak bawak belom berkemas lagiks... jya ne... eh silap, ape bahasa jepun plak... nak pegi beijing kene bahasa mandarin... tata... hahaha gue tatau lar byebye....

3 Comments:

Anonymous Neeno typed...

yob... tolong contengkan kat dinding great wall china nanti nama aku yeh! hahahaahahaha

22:39

 
Blogger Watie Zakaria typed...

take care di china.. :-)
jgn cari padang hijau plak kat sana..;-)

16:25

 
Blogger dcharmed typed...

owhh tak aci tak aci... org tu dah nak sampai sana.... kita kat sini camni gak! wahh Sharaku! selamat bergembira....

21:52

 

Post a Comment

More:

Create a Link

<< Home